“ȘMECHERIA” SE PLĂTEȘTE. PATRU TINERI, SANCȚIONAȚI DRASTIC PENTRU DRIFTURI ȘI POLUAREA ATMOSFEREI

0
523

TIMIȘOARA. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au continuat să aibă în vedere, în ultima perioadă, pe lângă situațiile privind oprirea sau staționarea neregulamentară, și cazurile în care conducătorii auto nu au respectat legislația referitoare la turarea motoarelor, efectuarea de derapaje, întoarceri bruște pe loc, accelerări și frânări bruște.

După ce săptămâna trecută doi tineri au fost depistați în această situație, unul dintre ei și fără permis de conducere, în ultimele zile alte patru persoane au fost sancționate de polițiștii locali pentru aceeași faptă.

Este vorba despre un tânăr de 21 de ani, din Timișoara, care a efectuat drifturi pe Calea Dorobanților în timp de se afla la volanul autoturismului Audi, un timișorean de 26 de ani, aflat la volanul autoturismului Volkswagen, care a făcut drifturi și accelerarea motorului pe bd. L. Rebreanu intersecția cu Arieș, un alt timișorean de 21 de ani, care a efectuat astfel de manevre la volanul autovehiculului BMW pe bd. Iosif Bulbuca și un alt tânăr, de 24 de ani, tot din Timișoara, care a efectuat drifturi și a turat motorul autoturismului Seat, pe str. C. Porumbescu, la intersecția cu C. Brâncoveanu. Acesta din urmă s-a ales și cu o sancțiune de 2.000 lei, pe lângă sancțiunea de 2.500 lei, pe care au primit-o de altfel toți cei depistați, pentru că a poluat atmosfera, în urma lui lăsând un nor de fum negru și dens.

Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția că astfel de ”distracții” îi costă pe cei care le pun în practică sancțiuni drastice de până la 2.500 lei, conform HCL 371/2007. Verificările pe această linie vor continua. (Sursa www.observatordetimis.ro)