BIG BROTHER PRINDE ALȚI NESIMȚIȚI LA TIMIȘOARA. ARUNCAU CU TUPEU GUNOAIE LA MARGINE DE STRADĂ

0
566

TIMIȘOARA. Ochiul care nu iartă. Polițiștii locali au observat, cu ajutorul camerelor de supraveghere, mai mulți nesimțiți care au abandonat gunoaie în două cartiere din Timișoara.

Este vorba despre polițiștii locali de la Serviciul Protecția Mediului care zilele trecute au observat pe camerele de supraveghere mai mulți timișoreni care aruncau calorifere, mobilă veche, dar și alte obiecte, în cartierele Dâmbovița și Elisabetin.

O femeie a fost depistată abandonând deșeuri menajere pe strada Treboniu Laurian. Alte cinci persoane au fost surprinse de camerele video, în această perioadă fiind în procedura de identificare și luare a măsurilor legale.

Cei care au abandonat diferite deșeuri pe domeniul public s-au ales cu o amendă de 1.000 de lei.

Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția persoanelor certate cu bunul simț că riscă amenzi în cazul în care aruncă deșeuri pe domeniul public și că foarte multe zone din Timișoara sunt monitorizate prin camere video, deci pot fi surprinse și apoi identificate foarte ușor, cu atât mai mult cu cât în curând vor intra în vigoare noile sancțiuni majorate ca urmare a modificărilor aduse la o Hotărâre de Consiliu Local. (Sursa www.opiniatimisoarei.ro)