POLIȚIA LOCALĂ A CONFISCAT MARFA EXPUSĂ PE TROTUARELE DIN ZONA PIEȚEI FLAVIA

0
549

TIMIȘOARA. Weekend plin pentru polițiștii locali! Oameni legii au fost în zona Pieței Flavia și le-au pus gând rău celor care își întind marfa pe trotuare. Au numărat în două zile 28 de comercianți care au blocat trotuarele.

28 de comercianți au rămas fără marfă, care le-a fost confiscată de polițiștii locali. Oamenii legii spun că au fost și miercuri în zona Flavia, dar și weekendul trecut, pentru că timișorenii se plâng că nu mai au loc să treacă pe trotuare de marfa expusă.

„Scopul acestor acțiuni repetate este acela de a asana perimetrul de persoanele reclamate de cetățeni deoarece umplu trotuarele cu tot felul de obiecte second-hand, împiedicând circulația pietonilor care se deplasează spre piață și creează un aspect inestetic zonei, existând zeci de sesizări pe această linie. Astfel, în cele două zile, polițiștii locali au acționat încă de la primele ore ale dimineții, depistând un număr de 28 de comercianți care, deși au posibilitatea să-și vândă obiectele în piață, le expun pe trotuar”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Oamenii legii au dat amenzi conform HCL 321/2001, de până la 250 de lei. I-au lăsat și fără marfă pe comercianți.

„Este vorba despre obiecte uzate precum îmbrăcăminte, încălțăminte, cărți, electronice și electrocasnice etc. În cursul săptămânii, miercuri, polițiștii locali au mai ridicat în vederea confiscării tot din zona respectivă 106 articole din aceleași categorii de la alți comercianți de ocazie”, mai spun reprezentanții PLT. Polițiștii le atrag atenția vânzătorilor care își expun marfa pe trotuare că vor reveni în zona Flavia. (Sursa www.tion.ro)