CAMERELE DE SUPRAVEGHERE ȘI CETĂȚENII CARE FAC SESIZĂRI AJUTĂ LA PRINDEREA CELOR CARE ARUNCĂ GUNOIUL LA TIMIȘOARA

0
551

In Timișoara, persoanele care aruncă gunoi în locațiile în care frecvent se formează rampe clandestine de deșeuri sunt surprinse și de camerele de supraveghere. Și cetățenii sunt cei care îi surprind pe cei care vor să transforme orașul în coș de gunoi.

Un cetățean care a abandonat deșeuri în Piața Crucii, dintr-un microbuz aparținând unei firme, a fost sancționat cu 2.500 lei, după ce a fost identificat ca urmare a vizualizării imaginilor video de către reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

O femeie a fost surprinsă de cetățeni abandonând deșeuri pe strada Bobâlna și a fost de asemenea identificată de polițiștii locali și sancționată cu 2.000 lei.

Un bărbat a fost surprins în imagini depozitând mobilier uzat pe strada Semenic și a fost identificat și sancționat de polițiștii locali cu 1.000 lei.

Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția „persoanelor certate cu bunul simț că riscă sancțiuni drastice în cazul în care aruncă deșeuri pe domeniul public și că foarte multe zone din Timișoara sunt monitorizate prin camere video deci pot fi surprinse și apoi identificate foarte ușor”.

Și nu uitați, de câteva zile sancțiunile pentru cei care abandonează deșeuri pe domeniul public sunt mai mari (între 3.000 și 6.000 lei pentru persoane fizice). Cei care aruncă deșeuri unde nu trebuie vor trebui să și curețe gunoiul! Puteți semnala astfel de cazuri la numerele de telefon 0256.968, 0256.246.112 sau email contact@politialoctm.ro. (Sursa www.debanat.ro)