AMENZI ÎN PARCURILE DIN TIMIȘOARA, DATE DE POLIȚIȘTII LOCALI. CE PROBLEME AU ÎNTÂLNIT

0
544

Rezolvarea problemelor din parcurile timișorene, care ar trebui să fie un spațiu de relaxare pentru timișoreni, reprezintă una dintre preocupările polițiștilor locali. Oamenii legii se află în patrulări permanente în parcurile din oraș, pentru a-i opri pe vandali, a-i sancționa pe șoferii indisciplinați ce opresc pe spațiile verzi și pe alei, pentru a-i prinde pe cei ce consumă alcool sau droguri etc.

În ultima săptămână, polițiștii locali au acordat 83 de sancțiuni contravenționale în parcuri – 29 dintre ele pentru consumul de alcool și scandaluri. Alte 54 de amenzi le-au primit cei care și-au aruncat gunoiul pe jos, au parcat mașinile pe spațiile verzi sau au ieșit la plimbare cu câini de talie medie, fără lesă sau botniță.

Polițiștii locali locali atrag atenția celor certați cu legea și cu bunul simț să respecte legislația în vigoare pentru a evita sancționarea dar și pentru a nu produce disconfort celorlalți timișoreni care merg în parcuri pentru a se relaxa. (Sursa www.pressalert.ro)