ÎN TIMIȘOARA NU E CA LA CIRC! AMENZI PENTRU AFIȘE ”UITATE” PE STÂLPI

0
625

Polițiștii locali au amendat… circul. Cei de la circ au primit opt amenzi pentru că nu au îndepărtat afișele din diferite locații ale Timișoarei după terminarea spectacolelor.

Societatea comercială International Circus Parc SRL, cu sediul în Timișoara, a fost sancționată, pe numele acesteia fiind întocmite opt procese verbale de constatare a contravenției de câte 1000 lei fiecare, deoarece reprezentanții acesteia nu au îndepărtat afișele amplasate în diferite locații pe străzi din cartierele Dacia, Bucovina și Soarelui, deși au trecut cele 15 zile prevăzute în actul normativ după terminarea spectacolului.

Organizatorii de evenimente pot lipi afișe sau postere publicitare doar în locurile autorizate, aceștia fiind și obligați să le îndepărteze în termen de 15 zile de la desfășurarea evenimentului, în caz contrar amenzile sunt între 1000 și 2000 lei,

Poliția Locală atrage din nou atenția și asupra cazurilor în care organizatorii de evenimente lipesc afișe publicitare pe automatele și dispozitivele de dirijare a traficului, împiedicându-se astfel aerarea acestora și existând posibilitatea de a produce disfuncționalități ce implică grave riscuri în fluidizarea și siguranța traficului rutier și pietonal. (Sursa www.debanat.ro)