Comunicat Timisoara

0
562

Poliția Locală Timișoara continuă cursurile demarate în urmă cu doi ani de limba engleză, care s-au dovedit extrem de benefice pentru polițiștii locali care le-au urmat până acum, urmând a se trece și la alte niveluri mai avansate.

Astfel, și în această perioadă, alți zece polițiști locali din cadrul Serviciilor Ordine Publică și Circulație Rutieră au început un nou modul de însușire, dar și de aprofundare a unor termeni în limba engleză, scopul fiind acela de a se perfecționa permanent în a conversa în această limbă.

Cursul este organizat prin intermediul Asociației Polițiștilor Locali Timișoara, fiind susținut de profesori de limba engleză din cadrul unei societăți specializată în domeniu. Și de această data, orele sunt desfășurate pe parcursul a trei luni, iar polițiștii locali care participă la curs o fac în afara orelor de serviciu. Aceștia și-au exprimat dorința de a aprofunda limba engleză în condițiile în care Timișoara va fi Capitală Culturală a Europei în anul 2021, orașul nostru fiind vizitat de numeroase grupuri de turiști care în majoritate sunt vorbitori ai acestei limbi.

Până acum, polițiștii locali care au absolvit modulele anterioare consideră extrem de utile aceste cursuri de perfecționare, deoarece au intrat în contact cu tot mai mulți turiști, iar faptul că au învățat să converseze în această limbă le-a fost de un real ajutor.

 

 

 

https://www.observatordetimis.ro/2019/10/24/politistii-locali-se-perfectioneaza-in-limba-engleza/?fbclid=IwAR0Ci8_rAXIzckDQ7iZlZRzs6dDyRFy-XT64_-7cmO-uBcGrZotb1flkcsc