ZIUA EUROPEANĂ DE LUPTĂ ÎMPOTRIVA TRAFICULUI DE PERSOANE 18 OCTOMBRIE 2019

0
608

Poliția Locală Sector 2 a participat, în calitate de partener al Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane,  la Conferința ”Reducerea amplitudinii traficului de persoane printr-o mai bună informare a cetățenilor”, eveniment care a marcat Ziua Europeană de Luptă Împotriva Traficului de Persoane.

Activitatea a reunit reprezentanţi ai instituţiilor şi organizaţiilor neguvernamentale implicate în lupta împotriva traficului de persoane, reprezentanți ai sectorului privat și personal diplomatic acreditat la București. În cadrul evenimentului, a fost prezentat un mesaj video din partea coordonatorului european anti-trafic, doamna Myria Vassiliadou și mesaje de susținere a luptei anti-trafic de către artiștii care au promovat activitățile de prevenire a traficului de persoane.

Conferința este organizată în cadrul proiectului „Reducerea amplitudinii traficului de persoane printr-o mai bună informare a cetăţenilor” – ROFSIP2016OS5A10P02, ce se derulează la nivel naţional, pe o perioadă de 36 de luni (2017-2020).