NESIMȚIȚII DIN TRAFIC LĂSAȚI FĂRĂ MAȘINI LA TIMIȘOARA. S-AU ALES ȘI CU AMENZI

0
522

Când ești prea comod și nu ai chef să cauți un loc de parcare, rămâi fără mașină, la Timișoara. Au pățit-o zeci de șoferi numai în ultima lună. Conducătorii auto și-au lăsat mașinile în locuri în care acest lucru era interzis și, când s-au întors, nu le-au mai găsit. 63 de șoferi au blocat pistele de biciclete, intrările în curți sau și-au lăsat mașinile în stațiile mijloacelor de transport, pe căile de rulare ale acestora sau în apropierea spitalelor.

Cele mai frecvente astfel de situații au fost întâlnite pe străzile Gh. Dima, I. Muresan, I. Nemoianu – Regina Maria, toate acestea în apropierea spitalelor, dar și în Piața Consiliul Europei, I.C. Brătianu, Traian Grozăvescu, Mihai Eminescu, Eroii de la Tisa, Industriei, Gavril Musicescu, 16 Decembrie, G. Dragomir, Mareșal Averescu, Cetății, Circumvalațiunii sau Calea Urseni. Pe lângă mașinile ridicate polițiștii locali au mai dat și 691 de amenzi șoferilor indisciplinați.

Controalele Poliției Locale vor continua și în zilele care urmează. Polițiștii le reamintesc șoferilor care își lasă parcate mașinile în locurile unde acest lucru e interzis că amenzile sunt cuprinse între 290 și 725 lei, dar conducătorii auto se pot alege și cu 2 sau 3 puncte penalizare la permis. (Sursa www.opiniatimisoarei.ro)