LOCUITORI AI TIMIȘOAREI CARE ARUNCĂ GUNOIUL ILEGAL – ”ARȘI” LA BUZUNARE DE POLIȚIȘTII LOCALI

0
551

Cei care abandonează deșeuri pe domeniul public, formând rampe clandestine de gunoi, sunt urmăriți și de camerele de supraveghere și amendați de polițiștii locali. Zeci de sancțiuni au dat polițiștii locali într-o singură săptămână celor care nu știu ce înseamnă un coș de gunoi…

În ultima săptămână, polițiștii locali din urbea de pe Bega au aplicat pentru abandonarea de tot felul de resturi pe domeniul public 60 de sancțiuni, între 500 și 1000 lei pentru persoanele fizice și între 1000 și 2500 lei pentru persoanele juridice.

În ceea ce privește rampele clandestine de deșeuri, polițiștii locali au surprins și sancționat mai multe persoane depistate abandonând deșeuri în locații precum str. Miorița, Rusu Șirianu, Aleea Cristalului. De asemenea, o firmă care funcționează pe B-dul Vasile Pârvan a fost sancționată atât pentru depozitarea de deșeuri cât și pentru nerespectarea prevederilor privind colectarea selectivă a resturilor, cu două amenzi în valoare de 5000 lei.

Puteți sesiza astfel de nereguli la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 ori pe adresa de email contact@politialoctm.ro. (Sursa www.debanat.ro)