CAMPANIA DE PREVENIRE A TRAFICULUI DE PERSOANE ÎN SCOPUL EXPLOATĂRII PRIN CERȘETORIE ”DĂ-I LIBERTATE! NU-I PLĂTI EXPLOATAREA!

0
693

Poliția Locală Sector 2 a participat, în calitate de partener al Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane, la Conferința de lansare a Campaniei  de prevenire a traficului de persoane în scopul exploatării  prin cerșetorie ”DĂ-I LIBERTATE! NU-I PLĂTI EXPLOATAREA!”.

Campania are ca scop creșterea gradului de conștientizare în rândul persoanelor vulnerabile cu privire la traficul de ființe umane, informarea și sensibilizarea populației în ansamblu privind riscurile și implicațiile traficului de persoane, informarea instituțiilor și organizațiilor implicate în prevenirea și combaterea traficului de persoane privind dimensiunea și formele de manifestare ale acestui fenomen. Proiectul se va derula în perioada octombrie 2019-mai 2020 și este finanțat prin Fondul pentru Securitate Internă, componenta pentru Cooperare Polițienească.

Poliția Locală Sector 2 susține eforturile Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane și diseminează, la nivelul comunității Sectorului 2, mesajele și materialele elaborate în campaniile de prevenire a traficului de persoane.