LOCUITORI AI TIMIȘOAREI CARE ARUNCĂ GUNOIUL ILEGAL – AMENDAȚI DE POLIȚIȘTII LOCALI. UNII AU FOST PRINȘI CU AJUTORUL CAMERELOR DE SUPRAVEGHERE

0
497

De la începutul lunii, polițiștii locali au aplicat peste 270 de amenzi locuitorilor Timișoarei care au fost prinși aruncând gunoi pe străzile urbei de pe Bega.

Un număr de 272 de sancțiuni au fost aplicate persoanelor depistate aruncând resturi pe domeniul public, dar și celor depistate abandonând deșeuri pe străzile orașului.

„Sancțiunile aplicate sunt între 500 și 1000 lei pentru persoanele fizice și pot ajunge până la 2500 lei pentru persoanele juridice, iar conform Legii 211/2011, sancțiunile pot ajunge și la persoanele fizice până la 2000 lei, în funcție de constatarea din teren”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.Mai multe zone din Timișoara sunt supravegheate video, pentru ca „ochiul” camerei să-i surprindă pe cei care aruncă gunoiul acolo unde nu trebuie.Printre zonele monitorizate video în ultima perioadă se află str. Dr. Ioan Mureșan, Al. Donici, str. Andrei Șaguna, str. Aurel Cândea, Stelelor, Piața Plevnei, str. Barbu Ștefănescu Delavrancea, Dumitru Chiriac. Monitorizarea video este efectuată acolo unde sunt semnalate abandonări de deșeuri și că se schimbă în funcție de situație, deci pot fi oricând observați dacă încalcă legislația și abandonează deșeuri pe domeniul public. Dacă vreți să reclamați astfel de fapte o puteți face la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 sau la email contact@politialoctm.ro. (Sursa www.debanat.ro)