FOLOSESC STAȚIILE STPT SĂ-ȘI URCE SAU SĂ-ȘI COBOARE CLIENȚII. TRANSPORTATORII DE PERSOANE, LUAȚI LA BANI MĂRUNȚI DE POLIȚIȘTII LOCALI LA TIMIȘOARA

0
590

Au vrut să vadă dacă opresc, staționează ori pătrund în zone cu acces interzis. Polițiștii locali au făcut verificări în privința transportatorilor de persoane și mărfuri în Timișoara.

Agenții au controlat microbuze, autobuze și alte vehicule care au oprit în stațiile STPT ca să îmbarce ori să debarce călători și au dat nu mai puțin de 67 de amenzi.

Tot pe linie de transport, de această dată prin servicii de taximetrie, polițiștii locali au organizat o altă acțiune să vadă dacă taximetriștii opresc ori staționează în zonele ce le sunt rezervate. În cazul lor, polițiștii au aplicat alte 19 sancțiuni.

Nu i-au ocolit nici pe transportatorii de mărfuri de mare tonaj, cărora le-au dat 22 de amenzi pentru că au circulat prin zone interzise.

Șoferii care au parcat aiurea și și-au lăsat mașinile pe trotuare, spații verzi sau treceri de pietoni, agenții le-au ridicat mașinile. Este vorba de 34 în ultima săptămână.

Polițiștii reamintesc că nerespectarea legii pe linie de parcare se sancționează cu amendă de până la 725 de lei și cu 2 sau 3 puncte penalizare la permis, ajungând până la 2900 lei în cazul conducătorilor de autovehicule de mare tonaj. (Sursa www.opiniatimisoarei.ro)