POLIȚIȘTII LOCALI AU FOST PREZENȚI ÎN DÂMBOVIȚA ȘI FREIDORF PENTRU A AFLA PROBLEMELE DIN ZONĂ

0
527

TIMIȘOARA. Polițiștii locali au continuat în cursul zilei de joi seria acțiunilor în cartierele orașului, cu efective mărite, fiind prezenți în cartierele Dâmbovița și Freidorf.

În cadrul acțiunii s-a relaționat cu 228 de cetățeni care au semnalat probleme cum ar fi gălăgie și consum de semințe în parcurile din zonă și în spatele garajelor, necosirea bălăriilor, câini fără stăpân, rampe clandestine de deșeuri, persoane fără adăpost care caută prin tomberoane etc.

În urma constatărilor polițiștilor locali dar și a sesizărilor cetățenilor au fost identificate și 17 locații în care se aflau autovehicule ce păreau a fi abandonate, 12 locații în care se află terenuri și imobile neîngrijite și 33 de locații în care se aflau abandonate deșeuri.

Aspectele au fost preluate de către polițiștii locali iar cele care intră în competența altor instituții au fost direcționate către structurile în a căror competență se află în vederea luării măsurilor de remediere.

Polițiștii locali vor continua seria acțiunilor desfășurate în cartiere în vederea preluării problemelor semnalate de cetățeni și luării măsurilor legale acolo unde situația o impune, celelalte probleme fiind transmise către instituțiiile abilitate.

Astfel de acțiuni sunt organizate periodic pentru ca polițiștii locali să ia pulsul cartierelor și să afle astfel de la cetățeni direct la fața locului problemele cu care aceștia se confruntă. (Sursa www.observatordetimis.ro)