30 DE AMENZI ÎN DOUĂ ZILE. CURG SANCȚIUNILE ÎMPOTRIVA NESIMȚIȚILOR CARE-ȘI ARUNCĂ GUNOIUL PE STRĂZI, LA TIMIȘOARA

0
519

TIMISOARA. Deși amenzile se țin lanț, nesimțiții continuă să arunce gunoiul pe stradă în Timișoara, și apoi tot ei se plâng de mizeria din oraș.

După ce la începutul săptămânii un bărbat a fost amendat cu 2.000 de lei, după ce și-a scos saltelele în drum, pe strada 1 Decembrie, la câteva zile distanță, și alți oameni au considerat că e mai nimerit să-și arunce resturile în stradă. Tot pe strada 1 Decembrie a fost amendat un alt timișorean care a fost prins lăsând gunoaie la marginea trotuarului. La fel au făcut câțiva în zona Căii Martirilor și pe strada Legumiculturii. Insă, fiecare dintre ei a fost amendat cu câte 2.000 de lei, și a fost pus să își strângă gunoiul.

Numai în ultimele două zile, polițiștii locali au dat 27 de amenzi celor care au aruncat gunoi pe străzi, în zonele Aradului și Dâmbovița, dar și în Lipovei sau pe Paris, Alexandrescu și Huniade.

Poliția Locală reamintește că va continua patrulările în tot orașul, pentru a-i depista pe cei certați cu legea. In plus, aceștia sunt identificați și cu ajutorul camerelor de supraveghere montate în oraș. Pe lângă cele deja existente, urmează ca în curând alte 54 de astfel de camere să fie montate, pentru ca un număr cât mai mare de oameni certați cu bunul simț să poată fi prinși și trași la răspundere. Amenzile pentru abandonarea deșeurilor pe domeniul public pot ajunge până la 2.500 de lei. (Sursa www.opiniatimisoarei.ro)