SANCȚIUNI PE BANDĂ RULANTĂ PENTRU O SPĂLĂTORIE AUTO DIN TIMIȘOARA

0
591

 

O spălătorie auto din Timișoara primește amendă după amendă de la polițiștii locali, dar, se pare, patronii refuză în continuare să respecte legea. Este vorba despre spălătoria auto Bubbles Auto PS SRL care a fost sancționată de mai multe ori, având de plătit peste 11.000 de lei.

Printre neregulile constatate se numără lipsa avizului comercial, publicitatea fără drept, neîncheierea unui contract de salubrizare. Mai mult, polițiștii locali au fost agresați verbal de angajații societății. Și această faptă a fost sancționată.

”Trei dintre sancțiuni au fost aplicate pe linie comercială, conform OG 99/2000, două dintre acestea deoarece nu deține aviz, motiv pentru care s-a propus suspendarea activității pe o perioadă de până la 30 de zile, și una deoarece nu a respectat suspendarea, alte două conform Legii 185/2013 deoarece a amplasat mijloace de publicitate fără aviz, o altă sancțiune a fost aplicată conform HCL 371/2007 pe linie de mediu deoarece nu deține contract de salubrizare încheiat cu operatorul de astfel de servicii, o sancțiune a fost aplicată reprezentantului firmei pentru staționare neregulamentară conform OUG 195/2002 și una pentru adresarea de injurii și expresii jignitoare conform Legii 61/1991 republicată”, transmite Poliția Locală.

În perioada 08.08-07.09.2019, societatea în cauză a avut activitatea suspendată. Administratorul acesteia a încercat să funcționeze pe alte două firme, Sebgab SRL și RSG Caffe Night, dar și acestea au fost sancționate tot pentru că nu deținea aviz. Controalele au fost continuate în zonă, constatându-se că zilele trecute firma Bubbles Auto PS a ieșit din perioada de suspendare, dar s-a aplicat din nou sancțiune neexistând nici în prezent acord de funcționare. (Sursa www.banatulazi.ro)