FIRMĂ CU ”STYLE”, PE PUNCTUL DE A FI ÎNCHISĂ DE POLIȚIA LOCALĂ

0
530

TIMIȘOARA. Politiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială au efectuat în aceste zile verificări în zona Gh Lazăr, unde au existat societăți comerciale care nu respectau prevederile legale referitoare la deținerea documentelor de funcționare.

Astfel, s-a constatat că după ce au fost sancționați pentru lipsă acord, fiind efectuate și demersurile pentru demolarea chioșcului deținut, reprezentanții societății comerciale Adnana Al Style SRL și-au mutat magazinul la mică distanță de locul  unde funcționa în ilegalitate, motiv pentru care a fost din nou sancționată pentru aceeași faptă, de două ori, propunându-se din nou suspendarea activității.

Poliţia Locală reaminteşte că societatea comercială menționată a mai fost sancționată de polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială, deoarece comercializa diverse obiecte de îmbrăcăminte, lenjerie etc în apropiere de parcarea unui supermarket, într-un chioșc din lemn fără a deține acord de funcționare pentru desfășurarea exercițiilor comerciale din partea Primăriei Timișoara.

Numai anul acesta societatea menționată a fost sancționată de cinci ori, sancțiunile fiind de până la 2.000 de lei fiecare, maximum prevăzut de lege, urmând a se face în continuare verificări și a se lua măsuri în cazul acestei societăți care face parte din categoria comercianților care sfidează legislația în vigoare și nu țin cont de faptul că pentru a desfășura o activitate este nevoie de aviz, așa cum majoritatea societăților comerciale din Timișoara dețin. Poliția Locală atrage atenția comercianților să respecte legislația deoarece în caz contrar riscă sancțiuni și chiar suspendarea activității. (Sursa www.observatordetimis.ro)