CE AMENDĂ A PRIMIT UN TÂNĂR DUPĂ CE ȘI-A ”EXERSAT” TALENTUL PE PEREȚII UNUI BLOC DE PE STR. BUREBISTA

0
509

TIMIȘOARA. Polițiștii locali aflați în patrulare în zona Circumvalațiunii au depistat sâmbătă noaptea,, în jurul orei 01.00, pe str. Burebista, un tânăr care a scris cu spray-ul de tip graffiti pe un bloc de locuințe de pe strada respectivă.

Cel în cauză, un tânăr de 20 de ani, din Timișoara, care și locuiește în zonă, nu a dorit să justifice în vreun fel gestul său. Acesta a fost sanctionat cu 2.500 lei, asociația de proprietari având posibilitatea să solicite contravaloarea refacerii fațadei deteriorate.

Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția că înscrierea sau aplicarea pe ziduri, pe fațadele imobilelor proprietate publică sau privată, pe monumente istorice și de arhitectură sau pe orice alt tip de construcții a inscripțiilor neautorizate, prin utilizarea de vopsele, spray-uri și alte asemenea materiale care murdăresc sau produc deteriorarea ori distrugerea bunurilor în cauză, constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 500 lei la 2500 lei, cei depistați riscând și fie trași la răspundere și cu privire la măsurile de curățare sau refacere a fațadelor. (Sursa www.observatordetimis.ro)