A UMPLUT O STRADĂ DE GUNOAIE, LA TIMIȘOARA, ȘI ȘI-A PLĂTIT SCUMP NESIMȚIREA

0
550

TIMISOARA. Fără nicio jenă, un bărbăt din Timisoara a acoperit o stradă de gunoaie. De la saltele de pat pană la cutii sau haine, acesta a scos din casa tot ce nu i-a mai trebuit si a umplut un trotuar intreg de resturi.

S-a întâmplat pe strada 1 Decembrie. Omul si-a facut curățenia de toamnă și a scos la drum tot ce nu i-a mai folosit în casă, în speranța că cineva o să curete după el.

Insă, socoteala i-a fost stricată de un echipaj al Politiei Locale care, pentru mizeria făcută, l-a amendat pe bărbat cu nu mai putin de 2.000 de lei. După ce a fost sancționat, bărbatul a promis că va strânge gunoaiele si va cere contra cost societății de salubrizare să îi aducă un container.

Doar în ultimele două săptămâni, politistii locali au mai dat aproape 130 de amenzi celor care au aruncat deseuri pe stradă, fie după ce au primit sesizări din partea oamenilor, fie după ce au descoperit rampele de gunoi in timp ce  patrulau.

Oamenii legii atrag atentia că amenzile pentru depozitarea deseurilor pe străzi sunt cuprinse intre 500 si 2.000 de lei, in cazul persoanelor fizice, si pot ajunge pana la 2.500, in cazul persoanelor juridice. (Sursa www.opiniatimisoarei)