PESTE 160 DE AMENZI DATE DE POLIȚIȘTII LOCALI ÎN STAȚIILE DE TRANSPORT PUBLIC DIN TIMIȘOARA, DAR ȘI ÎN TRAMVAIE, TROLEIBUZE SAU AUTOBUZE

0
644

TIMISOARA. Politistii locali din Timisoara si jandarmii au aplicat 161 de amenzi in tramvaie, troleibuze si autobuze, dar si in statiile STPT, cele mai mari probleme depistate au fost in zona Piata 700, Piata Traian, Prefectura, Piata Maria si Sinaia.

Cele mai multe dintre amenzi au fost aplicate pentru refuzul de legitimare, adesarea de injurii, cersetorie, mizerie in mijloacele de transport, consum de alcool in mijloacele de transport si in statiile acestora, si chiar comert ambulant in statiile STPT.

Tot luna aceasta, politistii locali au surprins in flagrant, pe tramvaiul nr. 4, in zona Pietei 700, o femeie de 25 ani care a furat un portofel ce continea o suma de bani, un card bancar si alte documente, aceasta fiind predata politistilor de la Sectia 1 care o cerceteaza pentru furt.

Politistii locali patruleaza alternativ, atat impreuna cu jandarmii din cadrul IJJ Timis, cu lucratorii STPT, dar si prin patrule proprii, atat in uniforma cat si in civil, pentru asigurarea linistii si sigurantei celor care se deplaseaza cu mijloacele de transport in comun in Timisoara. (Sursa www.opiniatimisoarei.ro)