CLUBURI DE NOAPTE DIN TIMIȘOARA, AMENDATE PENTRU CĂ AU DAT MUZICA PREA TARE. POLIȚIA CERE SUSPENDAREA ACTIVITĂȚII

0
667

Sunt locuitori ai Timișoarei care nu se odihnesc deloc în weekend. Ar dormi la miezul nopții, dar nu îi lasă bașii puternici și „trilurile” care vin din direcția discotecilor. Polițiștii locali au fost în weekend în discoteci și cluburi. Nu ca să danseze, ci pentru a da amenzi. Totuși, sancțiunile sunt niște sume derizorii pentru aceste localuri de noapte.

Polițiștii locali au amendat cu 1.500 de lei firma Epic Society SRL – baza sportivă Proiectantul, deoarece prin muzica difuzată sâmbătă noaptea a tulburat liniștea locuitorilor în intervalul 22.00-08.00. În aceeași situație se află și SC Brunita si Asociații SRL, organizator de evenimente la clubul Heaven, care a tulburat liniștea locuitorilor din zonă prin muzica dată la intensitate ridicată, tot în noaptea de sâmbătă spre duminică, sancțiunea fiind tot de 1.500 lei.

„Cele două societăți sunt la cea de-a doua sancțiune pentru aceeași faptă, urmând a fi întocmite documentele în vederea propunerii suspendării activității pentru o perioadă de până la 30 de zile. Pe timpul verii, numărul de sesizări referitoare la tulburarea liniștii publice a fost ridicat atât în ceea ce privește zonele de cartiere, acolo unde unii cetățeni sfidează legea și își deranjează vecinii prin ascultarea de muzică în apartamente ori afară în parcuri sau în fața imobilelor de locuit, dar și în zonele în care se află cluburi, baruri, terase. De la începutul acestui an au fost aplicate un număr de peste 200 astfel de sancțiuni contravenționale”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Orele de liniște care trebuie respectate sunt între 13.00 și 14.00 ziua și între 22.00 și 08.00 noaptea. Amenzile sunt între 500 și 1500 de lei. (Sursa www.debanat.ro)