ȘOFER DE BMW DIN TIMIȘOARA, AMENDAT CU 1.000 DE EURO PENTRU DRIFTURI ȘI POLUARE

0
672

Poliția Locală le-a declarat război șoferilor care fac drifturi, dar și celor care intră cu mașinile pe străzile pietonale. Un tânăr cu un BMW s-a ales cu amenzi de aproape 1.000 de euro pentru că a turat motorul autoturismului în miez de noapte, în zona Michelangelo. Aproape jumătate din sancțiune a fost pentru poluare.

Oamenii legii spun că sunt în permanență cu ochii pe conducătorii auto care turează motoarele autoturismelor, tulbură liniștea publică și poluează atmosfera, dar și pe cei care opresc sau staționează în zona pietonală din centrul orașului. (VEZI cazul șoferului rom cu Bentley!)

Doar săptămâna trecută s-au împărțit 13 amenzi celor pasionați de drifturi, iar în ultimele zile au mai fost amendați trei conducători auto. Sancțiunile date sunt maxime, atrag atenția agenții locali.

„Au fost sancționați cu sancțiuni maxime pentru aceleași fapte, respectiv pentru efectuarea de drifturi, iar unii dintre ei și pentru că au poluat atmosfera după ce, în urma derapajelor și frânărilor efectuate, au produs fum negru și dens în urma lor. Spre exemplu, un tânăr de 25 de ani din Timișoara s-a ales cu sancțiune de 4.500 de lei în total pentru că a turat motorul autoturismului său BMW tulburând liniștea publică pe timp de noapte, în Piața Leonardo da Vinci, dar a și poluat atmosfera prin acțiunile sale”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Cât despre cei care intră cu mașinile în zona pietonală, oamenii legii au tras la răspundere șoferul de Bentley, dar și alți doi conducători auto care au intrat cu un Porsche și un Audi în zonele cu acces interzis. Amenda a fost 1.150 de lei de persoană. Cu amendă mai mică, de 400 de lei, s-a ales un șofer care și-a spălat mașina, un BMW, pe str. Bujorilor.

Polițiștii locali le atrag atenția conducătorilor auto să respecte legislația rutieră, riscând amenzi maxime în caz contrar. (Sursa www.tion.ro