BĂTAIE ÎNTRE TINERI ÎN PARCUL COPIILOR, ÎNTRERUPTĂ DE POLIȚIȘTII LOCALI

0
584

TIMIȘOARA. O bătaie între trei tineri a fost surprinsă și întreruptă de polițiștii locali din Timișoara. Altercația a avut loc, miercuri seara, în Parcul Copiilor. Când i-au văzut pe agenți doi dintre agresori au luat-o la fugă. Au fost prinși însă pe strada Pop de Băsești de o patrulă auto a Poliției Locale. Unul dintre adolescenți a avut nevoie și de îngrijiri medicale.

„Cei în cauză au fost identificați în persoana lui A.C., de 18 ani, cu domiciliul în localitatea Sânpetru Mare, Timiș, și C.D., de 17 ani, din Liebling, Timiș. Victima, O.D., de 29 de ani, din Timișoara, a necesitat intervenția medicilor de la Ambulanță, care au fost chemați pentru a-i acorda îngrijiri medicale fiind lovită la față. Tânărul de 18 care a lovit cu piciorul a declarat că a fost amenințat de victimă și de aceea a reacționat astfel. De cealaltă parte, victima a declarat că a fost lovită fără motiv”, au transmis polițiștii locali.

Cei în cauză au fost predați polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe. (Sursa www.banatulazi.ro) material FNPL 26.07.2019-1material FNPL 26.07.2019-1