POLIȚIȘTII LOCALI AU CÂȘTIGAT CUPA 24 IULIE LA FOTBAL, ORGANIZATĂ CU OCAZIA ZILEI POLIȚIEI DE FRONTIERĂ

0
582

TIMIȘOARA. Echipa de fotbal a Poliției Locale Timișoara a câștigat, în acest week-end, Cupa 24 Iulie, organizată cu ocazia Zilei Poliției de Frontieră la Timișoara.

Polițiștii locali au obținut locul I, după ce în finală au jucat cu echipa Brigăzii 18 Timișoara. La competiția sportivă au participat lucrători din cadrul ISU Banat, Inspectoratului Județean de Jandarmi, Penitenciarului Timișoara, Asociației Timpolis, Brigăzii 18 Timișoara, Serviciului Român de Informații, Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră și Poliției Locale Timișoara. Rezultatul de la fotbal vine după ce anul acesta polițiștii locali au luat locul I la toate disciplinele sportive și concursurile la care au participat, competiții organizate atât la nivel național cât și internațional.

De asemenea, în luna iunie, polițiștii locali au luat locul I atât la individual cât și la echipe la cea de-a X-a ediție a Turneului International de Tragere ”Top Gun”, organizat de IPA (International Police Association) Secția Română Regiunea 1 Timiș, care a reunit la start 20 de echipe din țară cât și din Serbia, Macedonia, Muntenegru, Croația și Israel. De asemenea, anul acesta polițiștii locali au luat locul I și la toate competițiile naționale organizate cu ocazia Zilei Poliției Locale, la tir, șah și tenis de masă (individual și echipe). Toate acestea dovedesc faptul că polițiștii locali din Timișoara se pregătesc permanent și din punct de vedere fizic, că sunt implicați în domeniul în care activează și că pot fi competitori importanți la concursuri, dar și colaboratori de încredere în activitatea de zi cu zi. Cu această ocazie, Poliția Locală Timișoara îi felicită pe cei mai buni sportivi ai săi, urând totodată, cu ocazia Zilei Poliției de Frontieră, și colegilor din această structură sănătate și cât mai multe realizări. (Sursa www.observatordetimis.ro)