DOI BĂRBAȚI DAȚI DISPĂRUȚI DEACASĂ DE FAMILIE, GĂSIȚI DE POLIȚIȘTII LOCALI PE STRĂZILE TIMIȘOAREI

0
585

Polițiștii locali au identificat pe străzile Timișoarei doi bărbați care erau dați dispăruți de familie. Unul dintre ei a fost prins la cerșit în centrul orașului, iar altul era rătăcit prin zona Modern.

Oamenii legii au tras la răspundere un bărbat care cerșea pe strada Proclamația de la Timișoara și au constatat că omul era dat dispărut de acasă încă din 19 aprilie. Locuia cu familia în comuna Șepreuș din județul Arad „Bărbatul, care părea să aibă și unele probleme de sănătate, a fost predat familiei care s-a prezentat pentru a-l lua acasă. Tot un astfel de caz a fost semnalat și în seara zilei de marți, în jurul orei 22, când o persoană a semnalat Poliției Locale că un bătrân s-a rătăcit pe str. Renașterii, spunând că vrea să ajungă acasă, dar părea dezorientat, neștiind să spună unde locuiește exact”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Bătrânul are 77 de ani și locuiește în Timișoara, iar dispariția sa fusese anunțată în cursul zilei de miercuri la Secția 2 Poliție. Oamenii legii l-au predat familiei. (Sursa www.tion.ro)