DE LA TREI ROTOCOALE DE FUM ŞI UN CHIŞTOC, PRELUAŢI DE OFIŢERII ANTIDROG!

0
643

 

După cum v-am informat, agenţi ai Poliţiei Locale Piteşti aflaţi în patrulare prin parcul Trivale au depistat ieri seară trei tineri în vârstă de 16, 19 şi respectiv 24 de ani, care fumau ţigări artizanale, confecţionate din substanţe vegetale.

Tinerii stăteau pe o bancă dosită privirilor indiscrete. De altfel, după cum am aflat de la Bogdan Aristănţoiu, purtător de cuvânt al poliţiei locale, asta le-a şi atras atenţia agenţilor, precum şi lumina provenind de la jarul unei ţigări. După ce i-au identificat pe împricinaţi, poliţiştii locali au anunţat dispeceratul, respectiv Secţia 3 Poliţie Piteşti, unde cele trei persoane au fost conduse pentru continuarea cercetărilor şi dispunerea măsurilor legale.

Unul dintre ei, respectiv adolescentul de 16 ani, a mai fost prins în primăvară, tot de agenţi locali, având asupra sa ţigări conţinând substanţe cu efect psihoactiv (etnobotanice). Deocamdată nu se ştie ce anume conţineau ţigările găsite asupra celor trei tineri, care susţineau că le confecţionaseră cu tutun provenit de la chiştoacele adunate de pe jos.

Potrivit protocolului pentru astfel de cazuri, au fost sesizaţi ofiţerii Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, care au preluat cazul şi vor continua investigaţiile. Totodată, oamenii legii au prelevat probe din ţigările suspecte, pe care le-au trimis la un laborator de specialitate pentru a se stabili natura fragmentelor vegetale din care erau confecţionate.

Fii alături de noi!