AMENZI PE BANDĂ RULANTĂ PENTRU TUPEIȘTI ȘI FIRME, LA TIMIȘOARA

0
647

Au abandonat gunoaie pe domeniul public sau nu le-au gestionat corect și au fost amendați drastic de polițiști.

Polițiștii locali, atât în civil, cât și în uniformă, au patrulat prin mai multe zone în Timișoara și au prins mai mulți timișoreni certați cu bunul simț, care au aruncat gunoaie pe unde i-au tăiat capul.

Numai în ultima săptămână oamenii legii au dat 15 amenzi celor care au abandonat gunoaie pe domeniul public, între 500 și 1000 de lei. De la începutul acțiunilor au fost date 53 de amenzi, care au fost acordate 31 de polițiști locali în civil și alte 20 de cei aflați în patrulare.

Au fost supravegheate în ultima perioadă străzile Uranus, Brândușei, Zlatna, Abrud și Labirint. Asociațiile de proprietari din zona străzilor Uranus și Aleea Cristalului au suplimentat numărul de pubele și le-au asigurat astfel încât să nu mai poată fi scoase deșeuri din acestea.

Amenzi nu au fost date doar timișorenilor, ci și firmelor. Un supermarket din zona Dâmbovița a fost amendat cu 2500 de lei pentru că nu a gestionat corect deșeurile.

Aceeași amendă a fost aplicată pe un șantier din apropierea Pieței Doina, unde deșeurile rezultate din construcții nu au fost gestionate corespunzător.

Oamenii legii le reamintesc timișorenilor că abandonarea de deșeuri pe domeniul public amenzile sunt cuprinse între 500 și 1000 de lei, iar pentru firme acestea pot ajunge până la 2500 de lei. Acțiunile polițiștilor locali pe această linie vor continua și în perioada viitoare. (Sursa www.opiniatimisoarei.ro)