SUTE DE AMENZI ”RUPTE” DIN ȘALUPĂ, PE BEGA, LA TIMIȘOARA

0
796

TIMISOARA. Patrulările cu șalupa pe Bega n-au însemnat doar observarea atentă a malurilor, ci și descoperirea mai multor probleme ce exista pe marginea canalului. Polițiștii au început patrularile pe apă în urma cu câteva săptămâni și nu a durat mult până când au început să taie amenzi pe bandă rulantă.

„În ultima lună au fost identificate 60 de nereguli, de la începutul anului fiind constatate 232, principalele probleme fiind mobilierul urban deteriorat, iluminatul public nefuncțional în unele zone, vegetație necosită, rampe de deșeuri pe maluri, copaci căzuți în Bega, coșuri de gunoi și toalete neigienizate, cabluri căzute. De asemenea, tot de la începutul acestui an, polițiștii locali au aplicat un număr de 95 sancțiuni contravenționale pentru consum de alcool, tulburarea liniștii publice, aruncarea de deșeuri, formarea de rampe clandestine de deșeuri”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

În timpul lor liber, polițiștii locali de la Biroul Patrulare Navală, împreună cu reprezentanți ai Biroului Salubrizare din cadrul Primăriei Timișoara au avut loc și mai multe acțiuni de curățenie pe malurile Begăi. De asemenea, oamenii legii spun că, în urma patrulărilor cu șalupa, au găsit mai mulți oameni ai străzii, pe care i-au îndrumat spre centrele sociale. Polițiștii locali anunță că vor continua acțiunile de acest gen și în perioada următoare. (Sursa www.opiniatimisoarei.ro)