SCANDAL ÎN COMPLEXUL STUDENȚESC. POLIȚIȘTII LOCALI AU DESPĂRȚIT TREI TINERI BEȚI CARE S-AU LUAT LA BĂTAIE

0
658

TIMIȘOARA. Trei tineri din Complexul Studențesc, care au băut mai mult decât trebuia, s-au luat la bătaie în noaptea de joi spre vineri și a fost nevoie de intervenția polițiștilor locali pentru a liniști apele. Ei au ajuns la sediul poliției și s-au ales cu câte o amendă de 1.000 de lei.

Polițiștii locali au dat aproape 1.000 de amenzi în Complexul Studențesc, de la începutul anului și până în prezent. Spun că au numărat sute de încălcări ale legislației referitoare la ordinea și liniștea publică, pe linie comercială sau de mediu la societățile care au puncte de lucru în complex, dar și pe linie rutieră, zona fiind foarte aglomerată cu autovehicule.

„De la începutul anului, polițiștii locali au aplicat în Complexul Studențesc un număr de 956 sancțiuni contravenționale cele mai multe pentru fapte precum provocare de scandal, tulburarea liniștii publice, consum de alcool pe domeniul public, abandonare de deșeuri sau parcări neregulamentare. Printre situațiile la care polițiștii locali intervin destul de des aici sunt scandalurile, un astfel de exemplu fiind un conflict izbucnit azi-noapte, în jurul orei 03.40, când doi tineri de 22 și 27 de ani, din Maroc, s-au luat la bătaie cu un tânăr din Tunisia, de 24 de ani, provocând scandal în fața unui imobil de pe str. Lascăr Catargiu nr. 2”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Conflictul a izbucnit spontan, spun oamenii legii. Tinerii au fost duși la sediul Poliției Locale pentru identificare. Ulterior, au admis că au băut prea mult și au început să se certe, astfel că au sărit la bătaie. Fiecare s-a ales cu o amendă de 1.000 de lei, maximum prevăzut de Legea 61/1991. (Sursa www.tion.ro)