POLIȚIA LOCALĂ TIMIȘOARA PE LOCUL I ATÂT LA ECHIPE, CÂT ȘI LA INDIVIDUAL, LA TURNEUL INTERNAȚIONAL DE TRAGERE TOP GUN DIN ACEST AN

0
724

Weekendul acesta, la Poligonul de la Pădurea Verde a avut loc cea de-a X-a ediție a Turneului International de Tragere ”Top Gun”, organizat de IPA (International Police Association) Secția Română Regiunea 1 Timiș, competiție devenită tradițională deja la Timișoara și ajunsă în acest an la ediția aniversară de un deceniu. Desfășurat sub deviza ”Servo per Amikeco!”, concursul a reunit la start 20 echipe din țara, dar și din Serbia, Macedonia, Muntenegru, Croația și Israel. Manifestarea a început cu cuvântul de deschidere al presedintelui IPA Regiunea 1 Timis, cms. sef Gheorghe Moldovan, care, alături de vicepreședintele IPA Regiunea 1 Timiș și director al Poliției Locale Timișoara, Dorel Cojan, și de inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Banat, lt.col. Lucian-Vasile Mihoc, au dat startul competiției. Și de aceasta data, Poliția Locala Timișoara și-a confirmat valoarea, după ce a venit după parcursul foarte bun de la concursul de gen organizat la nivel national cu ocazia Zilei Poliției Locale, ocupând și de această dată locul I atât la echipe, cât și la individual. La final, în urma punctajului obtinut, clasamentul a fost urmatorul :

Echipe:

Locul I – IPA Regiunea 1 Timis – Politia Locala Timisoara – 246** puncte

Locul II – IPA Regiunea 1 Timis – Inspectoratul Judetean de Politie Timis – 198* puncte

Locul III – IPA Macedonia 1 – 181* puncte

 

Individual:

Locul I – Mihăilă-Velicu Georgina-Dana (Politia Locala Timișoara) – 97* puncte

Locul II – Hajdu Attila (IJJ Timiș) – 91* puncte

Locul III – Manzat Ovidiu (Penitenciarul Timișoara) – 90* puncte

 

Pe lângă premiile acordate primilor clasați s-au acordat și diplome de participare tuturor echipelor, celor care au sprijinit buna organizare și desfășurare a turneului, dar și invitaților care au participat la un concurs extra-competiție. Întâlnirea membrilor IPA s-a încheiat într-un ambient plăcut, participanții promițând să se reîntâlnească și la următoarea ediție.