POLIȚIA LOCALĂ SECTOR 2 – CEL MAI BUN PARTENER AL DGPMB ÎN 2019

0
774

Astăzi, 03.06.2019, la ARCUB – Lipscani Sala Mare, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a dat startul celei de-a XVI-a ediții a „SĂPTĂMÂNII PREVENIRII CRIMINALITĂȚII”, acțiune ce are ca scop stimularea responsabilității civice și creșterea gradului de siguranță a cetățenilor.

Poliția Locală Sector 2, partener de 14 ani al Serviciului de Analiză și Prevenire a Criminalității, din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, a fost premiată al patrulea an consecutiv, ca fiind cel mai bun partener.

Pentru Sectorul 2, „SĂPTĂMÂNA PREVENIRII CRIMINALITĂȚII” continuă cu organizarea, în data de 06.06.2019, în intervalul orar 14.00-18.00, în fața sediului administrativ al Primăriei Sector 2, a Târgului de securitate – ediția a II-a, care are ca temă, în acest an, prevenirea furturilor din patrimoniu.

Vă așteptăm la târg, alături de partenerii noștri, care vor prezenta sisteme de monitorizare, de securitate sau antiefracție, câteva exerciții demonstrative și o expoziție auto.