AMENZI DE APROAPE 10.000 DE LEI PENTRU GUNOAIELE DE PE O SINGURĂ STRADĂ DIN TIMIȘOARA

0
680

Vânzătorii ambulanți au lăsat un adevărat dezastru în urma lor pe strada Gheorghe Lazăr din Timișoara.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului și Biroului Poliția Piețelor au fost sesizați de cetățenii care au reclamat mizeria lăsata de comercianții de la piața amenajată în zona Gheorghe Lazăr.

În urma verificărilor politiștii locali au aplicat șapte amenzi pentru comerț neautorizat, abandon de deșeuri în piață și nerespectarea regulamentului de piață. Toate în valoare de 1900 lei.

De asemenea, tot pe str. Gheorghe Lazăr, în apropierea acestei piețe, unde se află un complex comercial în cadrul căruia funcționează mai multe firme. Trei dintre aceste firme au fost amendate (un bar, o frizerie și o farmacie). Amenzile au fost de 2.500 de lei pentru fiecare dintre cele trei firme.

Poliția Locală atrage atenția atât firmelor, cât și comercianților să respecte legislația privind depozitarea resturilor și gestionarea deșeurilor, deoarece au existat situații când în această zonă au fost abandonate cantități semnificative de gunoaie în mijlocul trotuarului, peste care vânzătorii ambulanți au pus la rândul lor resturi, creând în zonă un aspect inestetic și neigienic. Polițiștii locali vor face în continuare verificări, având în atenție în cadrul patrulărilor și locația menționată. (Sursa www.opiniatimisoarei.ro)