SUTE DE COPII LA SEDIUL POLIȚIEI LOCALE, DE ZIUA PORȚILOR DESCHISE

0
661

TIMIȘOARA. Sărbătoare cu timișorenii la Poliția Locală! Oamenii legii din Timișoara au celebrat Ziua Poliției Locale în mijlocul oamenilor și mai ales al copiilor, pe care i-au invitat și anul acesta la Ziua Porților Deschise.

Polițiștii locali i-au așteptat pe timișoreni ca în fiecare an, de Ziua Sf. Constantin și Elena, la Ziua Porților Deschise. Este al optulea an la rând când se întâmplă asta.

„Sute de timișoreni, în special copii, elevi ai școlilor cu care Poliția Locală colaborează, dar și de la alte unități de învățământ din județ, au vizitat sediul instituției. De asemenea, la sediul nostru au fost prezenți și simpli cetățeni care au dorit să cunoască atribuțiile Poliției Locale, să vadă pe viu cum și cu ce se lucrează într-o astfel de instituție. Cei prezenți au vizitat birourile, au putut vedea diplomele și trofeele câștigate de polițiștii locali la concursurile de tir, șah și tenis de masă, vehiculele cu care se patrulează în teren, cum sunt autovehiculele, motoscuterele, segway-urile, bicicletele din dotare, dar și elemente de autoapărare cum sunt aparate cu electroșoc, cătușe, tomfe, stațiile de emisie-recepție, uniforme etc.”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Cei mai mici dintre vizitatori au mers și la sala de sport în care se antrenează polițiștii locali. Au putut încerca aparatele de pregătire fizică, dar și să se joace jocuri de mișcare, mai spun oamenii legii. (Sursa www.tion.ro)