TIMIȘORENII ADUȘI LA DISPERARE DE ȘOFERII NESIMȚIȚI CARE ÎI ”SECHESTREAZĂ” ÎN PROPRIILE CURȚI

0
667

Și-a lăsat mașina parcată în dreptul intrării unei case și a uitat de ea. Și poate nu ar fi fost o problemă, dacă locuința era a lui.

Un șofer și-a căutat un loc de parcare în zona Steaua și, cum nu a găsit, s-a gândit că nu ar strica să lase mașina unde nimerește. Omul a ajuns pe Intrarea Peru, a lăsat mașina în fața unei case și a plecat. Timp de trei zile autoturismul nu s-a mișcat din fața respectivei case, iar proprietarii au chemat Poliția Locală.

Oamenii legii l-au găsit pe proprietarul mașinii, l-au amendat și au și ridicat mașina.

Polițiștii locali au întâlnit zeci de situații de acest gen în ultima perioadă în Timișoara, cele mai frecvente fiind pe străzile Brediceanu, Bethoven, Ghirlandei și în Complexul Studențesc.

De la începutul anului până în prezent, polițiștii locali au dat nu mai puțin de 175 de amenzi șoferilor care au parcat mașinile la intrarea în curți sau care blocau accesul către imobile.

Polițiștii locali le amintesc șoferilor că amenda pentru oprirea și staționarea în locuri nepermise este cuprinsă între 290 și 725 de lei, dar șoferii pot fi sancționați cu 2 și 3 puncte penalizare la permis. (Sursa www.opiniatimisoarei.ro)