PICĂ TENCUIALA, VINE ȘI AMENDA. ZECI DE MII DE LEI SCOT DIN BUZUNAR CEI CARE ȘI-AU LĂSAT CLĂDIRILE ÎN PARAGINĂ LA TIMIȘOARA

0
520

TIMISOARA. Amenzi cu nemiluita date de polițiști celor care nu înțeleg că trebuie să își renoveze clădirile pe care le dețin.

De la începutul lui 2019 până în prezent polițiștii locali le-au dat nu mai puțin de 207 amenzi timișorenilor care nu și-au întreținut clădirile sau nu au luat măsurile în vederea modernizării acestora. Amenda pentru proprietari a fost de 1000 de lei în fiecare dintre cazuri.

Au fost sancționați timișorenii care locuiesc în clădiri din zonele Strada Gării,C. Porumbescu, A. Odobescu, E. Gojdu, Ady Endre, Brasov sau T. Vladimirescu.

Polițiștii le atrag atenția timișorenilor să își îngrijească clădirile în care locuiesc, să asigure periodic curățarea fațadelor și să aibă grijă la elementele de construcție ce riscă să pice și să îi rănească pe trecători.  In 2019, aproape 2000 de timișoreni vor plăti impozite mărite întrucât li se aplică ‘taxa pe paragină’. (Sursa www.opiniatimisoarei.ro)