VÂNZĂTORUL CU CELE MAI ”SCUMPE” LEGUME DIN TIMIȘOARA, GĂSIT ÎN PIAȚA VOLANTĂ DE LÂNGĂ STADIONUL DAN PĂLTINIȘANU

0
815

A venit dis de dimineață, a scos morcovii, ceapa sau salata și le-a întins pe mese. Deja își freca mâinile gândidu-se la profitul pe care îl va face… până au apărut polițiștii.
Vorbim de un comerciant din piața volantă de la Stadionul Dan Păltinișanu.
Agenții au descins sâmbătă în volantă pentru a-i verifica pe cei care au venit să își vândă produsele. Au ajuns și la un bărbat care vindea morcovi, ridichi, ceapă verde sau salata și l-au luat la întrebări în legătură cu proveniența mărfii.
Omul s-a bâlbâit puțin, după care a recunoscut că de fapt el a cumpărat produsele din Piața de Gros și a venit să facă un ban în piața de lângă stadion.
Agenții l-au amendat pe bărbat cu 2000 de lei, însă pe lângă această sancțiune i s-a interzis lui, dar și membrilor familiei sale să mai vândă produse în piața volantă în următoarele 12 luni. În cazul în care bărbatul va fi prins că încalcă această interdicție, va fi amendat din nou, și va rămâne și fără marfă.
Polițiștii locali vor continua verificările în piața volantă de la Timișoara și în zilele următoare.
Vă reamintim, în această săptămână timișorenii își vor putea face cumpărăturile de Paște din piața volantă atât miercuri, cât și vineri și sâmbătă. (Sursa www.opiniatimisoarei.ro)