POLIȚIȘTII LOCALI AU MERS ÎN CARTIERELE MEHALA ȘI RONAȚ. CE PROBLEME AU GĂSIT.

0
716

 

TIMIȘOARA. Efective mărite de polițiști locali au acționat, în cursul zilei de joi, în cartierele Mehala și Ronaț, în cadrul unei noi serii de acțiuni organizate de Poliția Locală în cartierele municipiului, cu scopul principal de a relaționa cu cetățenii, de a constata la fața locului problemele cu care aceștia se confruntă și de a lua măsuri în cazul în care situația o impune, în cazul altor probleme semnalate, acestea fiind direcționate către instituțiile abilitate.

Astfel, în urma acțiunii de ieri s-a relaționat cu 149 cetățeni, care au sesizat probleme diverse, printre care mașini parcate pe spațiul verde pe str. Taborului, prezența persoanelor care caută prin tomberoane și fac mizerie pe str. Bârzava, cetățeni care aruncă deșeuri din mașini pe str. Amzei, blocarea căilor de acces în curtea imobilelor pe str. Banu Mărăcine, Țebea, Ghioceilor și Aprodul Movilă, deținători de animale de companie care nu strâng după aceștia dejecțiile din Parcul Bucovina, prezența oamenilor străzii în același parc.

În cadrul constatărilor și în urma semnalărilor cetățenilor, au fost identificate de polițiștii locali și un număr de 28 locații în care se aflau autovehicule ce păreau a fi abandonate și care vor fi verificate pentru a se stabili dacă intră în această categorie din punct de vedere legislativ, 8 locații identificate ca terenuri virane neîmprejmuite și cu imobile degradate, precum și 57 de locații în care se aflau abandonate deșeuri.

Toate aspectele au fost preluate de polițiștii locali, iar cele care intră în competența altor instituții au fost direcționate către celelalte structuri în competența cărora se află, pentru luarea măsurilor de remediere. Acțiunile continuă și în perioada următoare și în celelalte cartiere ale municipiului. (Sursa www.observatordetimis.ro)