PLAN DE MĂSURI PENTRU PREVENIREA OPRIRILOR ȘI STAȚIONĂRILOR NEREGULAMENTARE ÎN PERIMETRUL CUPRINS ÎNTRE ȘOS. MIHAI BRAVU ȘI CAPĂTUL LINIEI DE TRAMVAI 55 (CORA PANTELIMON)

0
831

Având în vedere că de astăzi, 16.04.2019, începe implementarea Planului  de măsuri pentru prevenirea opririlor și staționărilor neregulamentare în perimetrul cuprins  între șos. Mihai Bravu și capătul liniei de tramvai 55 (Cora Pantelimon). În zona menționată se vor constitui dispozitive  de polițiști locali din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală a Municipiului București, de polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere București și de polițiști locali din cadrul Poliției Locale Sector 2, pe ambele sensuri, în vederea prevenirii opririlor și staționărilor neregulamentare, precum și identificarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă normele rutiere în vigoare.

Poliția Locală Sector 2 va acționa, în intervalul orar 10.00-16.00, pe ambele sensuri, în zona cuprinsă între Spitalul Sf. Pantelimon și Cora Pantelimon. Până la această ora au fost aplicate un  număr de 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2900 lei.