ȘOFERII CU MAȘINI MARI IGNORĂ INDICATOARELE RUTIERE CARE LE INTERZIC SĂ INTRE ÎN TIMIȘOARA

0
642

Amenzi de peste 40.000 de lei în doar două zile pentru conducătorii de autovehicule de mare tonaj care circulă sau parchează în locuri interzise în Timișoara. Polițiștii locali spun că șoferii ignoră efectiv indicatoarele rutiere.

Polițiștii locali spun că primesc tot mai multe sesizări de la timișorenii care se plâng că circulația sau parcarea de autovehicule de mare tonaj în locuri interzise.

„Din verificările în teren reiese că persoanele care conduc astfel de autovehicule nu țin cont de indicatoarele rutiere amplasate și care interzic pătrunderea în anumite perimetre, nu respectă prevederile legate de achitarea taxei de tranzit, iar alții parchează mașinile grele pe raza orașului. Timp de două zile s-a acționat în toate zonele orașului, constatându-se încălcări ale actelor normative în vigoare, respectiv ale prevederilor OUG 195/2002, în HCL 638/2013 în HCL 486/2006, de către conducătorii autovehiculelor de mare tonaj, pe străzi precum Demetriade, Arieș, Cetății, L. Rebreanu”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Oamenii legii au dat 22 de amenzi în valoare de peste 42.600 de lei, în funcție de faptă. Vor continua acțiunile pe această linie și le atrag atenția șoferilor să respecte legislația și să se informeze atunci când ajung în Timișoara. (Sursa www.tion.ro)