FNPLR ALĂTURI DE POLIȚIA LOCALĂ CĂLĂRAȘI

0
780

 

Federația Națională a Polițiștilor Locali din România, reprezentată de Dl. Aurel Dobrilă – Președinte și Dna Petrescu Maria – Secretar, a organizat o ședință a Federației Naționale a Polițiștilor Locali din România, în data de 04.04.2018, ora 13.00, la sediul Poliției Locale  Călărași.

La întâlnire au participat conducerea Poliției Locale Călărași și o parte din personalul de execuție, în vederea creșterii vizibilității federației, a demersurilor și acțiunilor întreprinse în sprijinul polițiștilor locali precum și,  de creștere a numărului de asociații membre în vederea susținerii inițiativelor și punctelor de  vedere privind  întărirea autorităţii poliţistului local din România.

Temele propuse pentru discuție au fost:

  • Organizarea unei Asociații Profesionale a Polițiștilor Locali din Călărași, constituită la nivelul Poliției Locale Călărași,
  • Schimbul de idei, experiențe dobândite pe parcursul activității,
  • Importanța menținerii unui contact permanent între reprezentanții Polițiilor Locale din Regiunea II,
  • Promovarea imaginii Poliției Locale Călărași, pe site-ul și pagina de Facebook a FNPLR,
  • Importanța afilierii la Federația Națională a Polițistilor Locali din România.

Discuțiile purtate au condus la stabilirea unor modalități concrete de dialog,

schimburi de informații, activități de creștere și promovare permanentă a imaginii poliției locale, comunicarea modificărilor legislative către structurile de poliție locală care nu au Compartiment juridic, participarea la competițiile sportive organizate de către FNPLR, demersuri comune pentru promovarea Statutului polițistului local și modificarea Legii nr. 155/2010.

Federația va continua seria întâlnirilor cu polițiile locale din Regiunea II, care nu sunt membre ale FNPLR.