NU SE ÎNVAȚĂ MINTE. SUTE DE ȘOFERI ARȘI LA BUZUNARE PENTRU PARCARE PE STRĂZILE PIETONALE, LA TIMIȘOARA

0
705

TIMISOARA. Șoferii care pur și simplu nu au mai avut chef să își caute un loc în zona centrală s-au ales cu amenzi usurătoare din partea polițiștilor. Oamenii legii au dat câteva sute de sancțiuni în numai o săptămână.
Poliția Locală a instituit patrule permanente în zona centrală a Timișoarei pentru a-i prinde pe cei care ignoră interdicțiile și îți lasă mașinile pe străzile pietonale. În numai o săptămână politiștii locali au dat nu mai puțin de 153 de amenzi șoferilor prinși că au parcat după bunul plac.
Străzile preferate de ‘parcagiii’ de ocazie sunt: E. Grigorescu, Gh. Lazar, Mărășești, G. Musat, A. Pacha, E. Ungureanu, Cantemir, Eugeniu de Savoya, Palanca, P. Țuțea, iar unii șoferi mai îndrăzneți au parcat și în apropierea Pieței Libertății.
Polițiștii locali vor continua controalele pe această linie și în perioada următoare și le reamintesc șoferilor ca amenzile pe care le pot primi sunt între 290 și 725 de lei, dar se vor alege și cu 2 sau 3 puncte de penalizare la permis. De asemenea, oamenii legii îi avertizează pe conducătorii auto indisciplinați că pe lângă sancțiuni, se pot alege și cu mașina ridicată din locul în care au parcat-o. (Sursa www.opiniatimisoarei.ro)