ÎN TIMIȘOARA NU E… CA LA CIRC. AMENZI PENTRU CEI CARE AU VENIT CU CIRCUL ÎN ORAȘ

0
1215

Reprezentanții a două circuri au fost amendați, la Timișoara. Nu pentru că…. făceau circ, pentru că asta le e meseria, ci pentru că au lipit postere și afișe publicitare prin oraș în locuri unde acest lucru este interzis.

Polițiștii locali timişoreni au amendat reprezentanții a două circuri care au venit în oraș – SC SaltVargas SRL din Târgu Mureș – Circul Las Vegas și Cab Show&Events din București – Circul Bellucci, deoarece au lipit postere și afișe publicitare în locuri din oraș în care acest lucru este interzis.

Ambele societăți s-au ales cu câte opt procese verbale de constatare a contravenției, în valoare totală de câte 8.000 lei fiecare – în total 16.000 lei.

Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția că lipirea de afișe și postere publicitare de către organizatorii de evenimente în locuri neautorizate ( cât și necurățarea de către aceștia a posterelor în termen de 15 zile de la desfășurarea evenimentului) se sancționează cu amenzi între 1.000 și 2.000 de lei. (Sursa www.debanat.ro)