POLIȚIȘTII LOCALI TIMIȘORENI, MAI EFICIENȚI DECÂT CEI DIN IPJ TIMIȘ. AU GĂSIT UN COPIL PIERDUT, ÎN TIMP RECORD

0
773

Un copil în vârstă de doar 13 ani a fost dat dispărut de rudele sale în jurul prânzului, în zona Facultății de Stomatologie din Timișoara. După numai câteva zeci de minute, minorul a fost găsit de polițiștii locali în Zona Lipovei.

Joi, 21 martie 2019, în jurul prânzului, mama și bunica unui puști în vârstă de 13 ani au sesizat secția 1 Poliție despre dispariția minorului, faptă care s-a petrecut în timp ce familia l-a adus la medicul stomatolog, pentru un consult.

Polițiștii locali din cadrul Biroului Reclamații Sesizări, aflați în patrulare în zona Lipovei din capitala Banatului l-au identificat pe copil în jurul orei 13:30, în fața unui magazin situat pe Calea Sever Bocu, nr. 31, deci la o distanță considerabilă față de locul din care a dispărut.

”Copilul se afla inițial cu mama și bunica la Facultatea de Stomatologie din Timisoara, unde venise la un consult. La scurt timp a dispărut, într-o clipă de neatenție. Minorul a fost găsit de polițiștii locali în stare bună, comunicativ, el fiind predat părinților care și-au exprimat bucuria că a fost găsit într-un timp atât de scurt”, au comunicat reprezentanții Direcției Poliția Locală Timișoara. (Sursa www.voceatimisului.ro)