ARUNCAREA GHIVECELOR CU FLORI DE PE PODUL MICHELANGELO A DEVENIT ”TRADIȚIE” LA TIMIȘOARA

0
703

„Tradiția” timișoreană conform căreia o dată la câteva zile un tânăr smulge un ghiveci cu flori (sau mai multe) pe care-l aruncă de pe Podul Michelangelo a refost confirmată. Continuatorul obiceiului este un… tânăr. Polițiștii locali i-au „apreciat” gestul și i-au acordat o amendă de 2000 de lei.

Făptașul, un tânăr timișorean în vârstă de 21 de ani, a fost depistat azi-noapte, în jurul orei 01.50, atunci când a rupt un ghiveci cu flori și l-a aruncat peste Podul Michelangelo. Cel în cauză a fost sancționat cu amenda de 2000 lei.

Poliția Locală atrage din nou atenția persoanelor care deteriorează sau distrug materialul dendrofloricol, băncile, coșurile de gunoi stradal, alte obiecte de mobilier urban că vor fi sancționate drastic, sancțiunile pentru astfel de fapte fiind între 2000 și 2500 lei. De-a lungul timpului, atât tineri români, dar și străini au găsit o modalitate să se distreze atunci când trec prin zona Podului Michelangelo, deteriorând jardinierele cu flori, dar distracția i-a costat scump fiind de fiecare dată aplicate sancțiuni.

Până acum au fost surprinși în această postură, pe lângă români, și italieni, nemți, belgieni, spanioli, portughezi, turci, israelieni, austrieci și moldoveni. (Sursa www.debanat.ro)