NU ȘTIA CĂ NU E VOIE SĂ ARUNCE GUNOAIE PE STRADĂ! REPLICA UNUI ITALIAN AMENDAT DE POLIȚIA LOCALĂ

0
600

TIMIȘOARA. Polițiștii locali au redescoperit rampa clandestină de deșeuri de lângă Cinema Studio. Oamenii legii au amendat un italian cu tupeu, care le-a spus că nu știa că nu e voie să arunce gunoaie pe stradă! A plătit pentru nesimțire și o tânără din Galați, prinsă în același loc.

În urmă cu aproximativ o lună, trei societăți comerciale cu puncte de lucru în Piața Victoriei au fost amendate de polițiștii locali, după ce și-au aruncat gunoaiele pe spațiul public, formând o rampă ilegală, chiar vizavi de fostul cinematograf Studio. Zona a fost curățată, iar polițiștii au continuat s-o monitorizeze. Zilele trecute, ei au amendat două persoane prinse în timp ce duceau deșeuri exact în același loc. Este vorba despre o tânără din Galați și un cetățean italian, care au primit amenda maximă de câte 1.000 de lei, prevăzută de HCL 371/2007 pentru persoanele fizice. Mai mult, italianul le-a spus polițiștilor că nu a știut că nu este voie să abandoneze deșeuri pe domeniul public!

Potrivit Poliției Locale, în luna februarie, peste 150 de persoane au fost prinse aruncând deșeuri pe domeniul public. Toate au fost sancționate cu amenzi între 500 și 1.000 lei pentru persoanele fizice, respectiv între 1.500 și 2.500 lei pentru persoanele juridice. Dacă observați cetățeni care aruncă gunoaie pe stradă, sunteți rugați să anunțați acest lucru la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 sau pe adresa de email contact@politialoctm.ro. (Sursa www.tion.ro)