NU ÎI IARTĂ. SUTE DE AMENZI PENTRU NESIMȚIȚII CARE ARUNCĂ GUNOIUL PE STRĂZI, ÎN TIMIȘOARA

0
676

Politistii locali continua controalele la Timisoara, in zonele in care stiu ca se formeaza rampe clandestine de gunoi. Astfel, doar in luna februarie, peste 150 de oameni certati cu bunul simt au fost amendati, dupa ce au fost prinsi in timp ce aruncau gunoiul la intamplare, pe strazile orasului.

Desi au mai dat amenzi si in trecut in zonele respective, timisorenii nu se opresc din a arunca gunoaie pe strada. De data aceasta, oamenii au fost prinsi chiar in timp ce aruncau deseurile pe strazi Lunei, A. Saguna, Surorile Martir Caceu, Cerna, Bucegi. I. Klein, Martir Maria Andrei.

In ultimele zile, 12 oameni au fost amendati dupa ce au aruncat gunoi pe strada sau au depozitat saci cu gunoi langa pubele. Iar in total, in luna februarie, au fost date 155 de amenzi.

Politia locala anunta ca amenzile pentru cei care arunca gunoi pe strada, la intamplare, sunt cuprinse intre 500 de lei, pentru persoanele fizice, si 2.500 de lei, pentru persoanele juridice. Iar cei care asista la astfel de lucruri pot sesiza politia la numerele de telefon 0256. 968 sau 0256.246.112. (Sursa www.opiniatimisoarei.ro)