AMENZI PENTRU ȘOFERII CARE INTRĂ CU TIR-UL PE UNDE ÎI TAIE CAPUL

0
547

TIMIȘOARA. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au acționat și în ultima perioadă pe linia depistării conducătorilor de autovehicule de mare tonaj care nu respectă prevederile actelor normative în vigoare referitoare la circulația mașinilor grele prin Timișoara. Unii şoferi continuă să pătrundă cu acestea în zonele în care acest lucru este interzis, neținând cont de indicatoarele rutiere amplasate în acest sens, a celor care nu respectă prevederile legale referitoare la taxa de tranzit, dar și a celor care parchează pe raza orașului.

Amenzile sunt cuprinse între 1.000 și 2900 de lei, în funcție de faptă. În ultimele trei zile au fost organizate acțiuni pe str. A. Demetriade, unde au fost sesizate frecvent astfel de fapte în ultima perioadă, fiind aplicate 27 de sancțiuni contravenționale.

Poliția Locală Timișoara continuă acțiunile pe această linie și atrage din nou atenția conducătorilor auto de autovehicule de mare tonaj să respecte legislația în vigoare și, de asemenea, să se informeze atunci când ajung în Timișoara, să urmărească indicatoarele rutiere care restricționează sau interzic accesul pe anumite sectoare de drum, să achite taxele în cazul în care tranzitează Timișoara, să nu parcheze autovehiculele grele pe teritoriul Timișoarei și să nu circule decât pe rutele stabilite. (Sursa www.observatordetimis.ro)