PERICOL PENTRU PIETONI, LA TIMIȘOARA. ZECI DE PROPRIETARI DE CLĂDIRI, AMENDAȚI PENTRU CĂ LE LASĂ ÎN PARAGINĂ

0
701

 

Timișorenii care se plimbă pe trotuarele de lângă clădirile neîntreținute sunt în pericol. Asta pentru că elemente de construcție și tencuială stau să se desprindă de pe fațadele a numeroase imobile.

Poliția Locală Timișoara informează că, doar în ultimele două săptămâni, au fost aplicate 39 de amenzi unor persoane fizice și juridice, în valoare de 1.000 de lei fiecare. Asta după ce oamenii legii au constatat că imobilele pe care le dețin au fost lăsate în paragină. De asemenea, de la începutul acestui an au fost aplicate un număr de 135 de sancțiuni pentru neîntreținerea clădirilor.

“Poliția Locală atrage din nou atenția că toți proprietarii de clădiri au obligația să asigure periodic curățarea fațadelor locuințelor, clădirilor amplasate la frontul străzii, degajarea elementelor de construcție cum sunt ornamentele și tencuiala care stau să se desprindă de pe fațadele acestora și care reprezintă pericol pentru cetățenii care trec prin apropiere”, a informat Poliția Locală Timișoara. (Sursa www.pressalert.ro)