POLIȚIA LOCALĂ, CU OCHII PE PIEȚARI. IOSEFIN, BADEA CÂRȚAN ȘI 700, PIEȚELE CU CELE MAI MULTE NEREGULI

0
672

TIMIȘOARA. Peste 250 de amenzi au dat polițiștii locali de la începutul anului celor care vând în piețele din Timișoara. Piața Iosefin, Piața Badea Cârțan și Piața 700 sunt locurile unde au fost găsite cele mai multe nereguli.

Agenții locali din cadrul Biroului Poliția Piețelor spun că verifică în permanență modul în care se desfășoară actele de comerț în piețele agro-alimentare din oraș. De la începutul anului și până în prezent au dat 259 de amenzi. Au fost sancționate fapte precum blocarea căilor de acces din piețe, neafișarea datelor de identificare, vânzarea de marfă folosind cântare neverificate metrologic, nepăstrarea curățeniei, consumul de alcool sau fumatul în interiorul piețelor, vânzarea de produse fără autorizații sau parcările neregulamentare.

Mai mult, au fost confiscate diverse mărfuri care erau vândute fără autorizație, cum ar fi haine și electronice uzate, linguri din lemn, cuțite, parfumuri, chiar și țigări fără timbru abandonate de comercianți în diverse locuri din piețe.

„Zonele în care au fost depistate cele mai multe încălcări ale legislației în vigoare sunt Piața Iosefin, Piața Badea Cârțan și Piața 700”, transmit oamenii legii. Polițiștii locali spun că vor continua acțiunile și în alte piețe din oraș. (Sursa www.tion.ro)