ORGANIZATORUL DISKOTEKA FESTIVAL, AMENDAT PENTRU AFISELE LIPITE ILEGAL PRIN TIMISOARA

0
1019

Amenzi de 7.000 de lei pentru organizatorul festivalului Diskoteka, programat în perioada 31 mai – 2 iunie, la Timișoara. Polițiștii locali au sancționat firma organizatoare pentru afișele lipite ilegal prin tot orașul.

Polițiștii locali i-au căutat din nou pe organizatorii de evenimente care nu respectă legislația și împânzesc orașul cu afișe și postere publicitare, lipite mai ales în locuri neautorizate. Au dat de SC Diskoteka Festival SRL, societate amendată cu 7.000 de lei pentru că a umplut Timișoara de postere.

„Un organizator de evenimente din București, Societatea Comercială Diskoteka Festival SRL, a fost sancționat deoarece a lipit postere publicitare pe stâlpi, clădiri, transformatoare de curent etc. din zone precum Calea Șagului, Aleea FC Ripensia, Str. Cluj, Eroii de la Tisa, L. Rebreanu, Parcul Central. Au fost încheiate pe numele societății un număr de șapte procese verbale de constatare a contravenției, în valoare totală de 7.000 lei”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Oamenii legii le atrag din nou atenția organizatorilor de evenimente că HCL 371/2007 interzice lipirea de afișe și postere publicitare în locuri neautorizate. Mai mult, aceștia sunt obligați ca în termen de 15 zile de la desfășurarea evenimentului să-și ia posterele de pe domeniul public. Amenzile sunt cuprinse între 1.000 și 2.000 de lei. (Sursa www.tion.ro)